vacature.

motion graphic designer

Content is king. Onze videocontent kingsize. En dat weten onze klanten te waarderen. We zijn dan ook lekker bezig en Louder groeit. Ook nu. Daarom zijn we op zoek naar een Motion Graphic Designer die ons team komt versterken. Een creatieve doener, die snapt hoe je videocontent van het scherm laat spatten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al 20 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Stellantis (o.a.Peugeot, Opel, Alfa Romeo, DS, Fiat en Citroën), Volvo, Ster Reclame, Ford en TopMondzorg.

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige Motion Graphic Designer met oog voor design en gevoel voor muziek. Je bent niet alleen diegene die alles ‘laat bewegen’, je bent onderdeel van het designproces en claimt aandacht voor de rol van motion. Dat kan een volledig geanimeerde video of animatie zijn, korte bumperclips of bewegende social posts. In zowel 2D als 3D.


Wat verwachten we van jou?

Werken bij ons betekentverantwoordelijkheid krijgen én nemen. Als onderdeel van ons team snap je dat‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet inelkaar. Je bent leergierig, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandigen pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling. Je krijgt energie van hetteam. En wij van jou.


Minimale vereisten:

  • Afgeronde, relevante opleiding
  • Uitmuntende skills in: AfterEffects en bijbehorende plugins, 3Dsoftware (Cinema 4D) en Videoediting in bij voorkeur Adobe Première of een vergelijkbare editing suite;
  • AdobeCC pakket
  •  Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlandse taal)
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar(per direct)
  •  Standplaats Den Bosch

De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan videocontent geven jou energie! 


Are you the one?

Herken jij jezelf direct in bovenstaande? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu je CV (met foto), portfolio en salariswens naar ivo@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!