vacature.

stagiair event-management

Louder blijft groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een organisatorisch talent dat ons projectteam komt versterken. Gaat jouw hart sneller kloppen van regelen, doen en aanpakken. En wil jij deel uitmaken van ons creatieve team specialisten wat werk maakt waar je stil van wordt? Dan is Louder misschien wel de plek voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al 20 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Ford, SterReclame, Stellantis (o.a. Peugeot, Opel, Alfa Romeo, DS, Fiat en Citroën), Sena, GOM, TopMondzorg en Havenbedrijf Rotterdam.

Binnen ons projectteam zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die graag regelt, doet, organiseert en aanpakt. Ben jij derde- of vierdejaars HBO student eventmanagement of hotelschool die vanaf (ca. half) augustus een meewerk stageplek zoekt voor 5-6 maanden of langer? Heb je affiniteit met evenementen, activaties en (social) campagnes? En wil je de bureau wereld (beter) leren kennen? Dan ben je bij Louder. brand activation aan het juiste adres!

Wat verwachten we van jou?

Als stagiair(e) events ben je strategisch én uitvoerend bezig met uiteenlopende producties, voor verschillende klanten. Je weet hoe hectisch het werk kan zijn, maar dat is precies waar je van houdt. Als onderdeel van ons team snap je dat ‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet in elkaar. Je bent leergierig, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandigen pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling. Je krijgt energie van het team. En wij van jou.


Minimale vereisten:

  • Derde- of vierdejaars HBO student eventmanagement of hotelschool
  • Gestructureerd, georganiseerd en daadkrachtig
  • Zoekt een meewerkstage voor 5-6 maanden of langer vanaf (ca. half) Augustus
  • Sterke communicatieve vaardigheden (in woord en schrift)
  • Commercieel en klantgericht
  • Standplaats Den Bosch

De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan producties geven jou energie! En wij krijgen energie van jou.

Are you the one?

Herken jij jezelf direct in bovenstaande? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu naar fiona@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!