stories.

Daan Wilken partner bij Louder.

Louder. brand activation blijft groeien en heeft creative producer Daan Wilken aangesteld als nieuwe partner. Daan werkt sinds 2015 bij het bureau als content- en marketingspecialist en gaat in zijn nieuwe rol als partner bijdragen aan de groeistrategie van Louder.
Iris Havekes

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een duidelijke transitie doorgemaakt en is het uitgegroeid tot full-service communicatiebureau. Met inmiddels 13 medewerkers voor onder andere strategie, creatie en productie, is Louder de one-stop-shop voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Met deze aanstelling wil Louder verder vernieuwen en tegelijkertijd focus houden op het kwaliteitsniveau waar het bureau bekend om staat. Iris Havekes (Client Service Director): ‘Uitbreiding van het MT hebben we al in een vroege fase met Daan besproken. We zagen de ambitie van hem afspatten: daar wil je gehoor aan geven. Ivo (van den Belt, Strategic Director, red.) en ik hebben een soortgelijk pad bewandeld. Hoe tof dat we die kans nu aan een van onze eigen mensen kunnen bieden.’

Van event naar full-service communicatiebureau.

Daan: ‘Louder heeft zich de afgelopen jaren steeds opnieuw uitgevonden. Daar hebben we samen hard aan gewerkt en ik vind het mooi dat Iris en Ivo mij in het verleden daar al een duidelijke rol in gaven. Des te mooier is het om nu de volgende stap te zetten binnen onze organisatie.’ Louder heeft door de jaren heen een transformatie doorgemaakt van event- tot full-service communicatiebureau. Met Daan als partner zet Louder een volgende stap richting de toekomst en bouwt verder aan haar langetermijnstrategie voor toekomstgerichte, autonome groei. Als partner spitst Daan zich verder toe op de strategische en inhoudelijke kant van de opdrachten en blijft hij als creative producer verantwoordelijk voor de content en creatie van diverse producties.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Iris bellen