stories.

IDEA certified leading agency.

Ook wij mogen ons IDEA (Independent Dutch Event Association) Certified Leading Agency noemen. Dit nieuwe keurmerk krijgen alleen de beste livecommunicatie bureaus van Nederland.
Iris Havekes

Louder. brand activation is een van de ca. 60 IDEA-bureaus. Deze Nederlandse community van leading event agencies heeft als missie om de kwaliteit van livecommunicatie te verhogen. Het nieuwe IDEA-keurmerk geeft houvast en helderheid in de wirwar van aanbieders. Bureaus krijgen het keurmerk niet zomaar. Met behulp van onafhankelijke experts screent IDEA elk aspirant-lid grondig. Is het bureau financieel gezond? Is er sprake van strategisch, creatief en productioneel vakmanschap? Is er voldoende kennis van verzekeringen en wetgeving? Stuk voor stuk zaken die de beste bureaus onderscheiden van de rest.

Over IDEA:

Livecommunicatie is een bewezen instrument om klanten te trekken en je zichtbaarheid in de markt te vergroten. Maar het rendement van een event staat of valt bij de bureaukeuze. In de wirwar van aanbieders biedt IDEA houvast en helderheid. Wij koppelen de innovatieve voorhoede van livecommunicatie professionals aan sterke merken en organisaties. Die rol nemen we heel serieus. Voordat een aspirant-lid het IDEA-keurmerk ontvangt, screenen we het bureau intensief op creatief vakmanschap, financiële stabiliteit en continuïteit. Het keurmerk wordt gewaarborgd door een uitgebreide tweejaarlijkse screening van bestaande IDEA-leden. De markt erkent deze manier van werken: een op de zes van Nederlands top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Gedeelde kennis, vereende kracht
IDEA is ook een kennisorganisatie. Onze leden kunnen leunen op een groot supportnetwerk van peers en adviseurs. Ze beschikken over de kennis van specialisten, goedgekeurde documenten en producten. Als lid van Livecom Alliance hebben we een groot (internationaal) netwerk. We stimuleren onze leden om dit netwerk te benutten. Zo denken we groter en verleggen we grenzen.

Waterdicht geregeld
Onze leden beseffen het belang van goede verzekeringen en waterdichte voorwaarden. Bij IDEA weten we alles over de laatste wet- en regelgeving. Als lid van VNO-NCW zitten we aan tafel bij alle relevante gesprekken en onderhouden we nauwe contacten met overheden, juridisch adviseurs en media. Verder bieden we, via onze partner Klap, verzekeringen op maat aan zoals onze IDEA Evenementenverzekering voor opdrachtgevers en collectieve Bureau Aansprakelijkheidsverzekering voor onze leden.

wow, gefeliciteerd! vertel mij meer.

Graag, maar dan moet je even Iris mailen