stories.

Iris Havekes verkoopt belang in Louder

Begin dit jaar heeft Iris Havekes haar aandelen in Louder. brand activation verkocht aan haar zakenpartner Ivo van den Belt. Door de verkoop is Iris per 1 januari 2023 niet meer als eigenaar actief bij het bureau uit Den Bosch, maar blijft echter als Client Service Director betrokken bij het bedrijf.
Ivo van den Belt

Samen begonnen Iris en Ivo ruim 20 jaar geleden het bureau. Toen nog als event agency, inmiddels uitgegroeid tot full service creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Met de verkoop komt nu dus een einde aan het formele partnerschap van Iris en Ivo. Maar gelukkig niet aan hun vriendschap en samenwerking. In haar rol als Client Service Director blijft Iris voorlopig dus nog gewoon het vertrouwde gezicht naar buiten.

De keuze om te gaan verkopen is natuurlijk niet zomaar genomen, maar komt voort uit de wens van Iris om ruimte te maken voor nieuwe kansen en ambities. Iris en Ivo hebben altijd met veel plezier en succes met elkaar samengewerkt. En ook nu, bij deze dappere keuze van Iris, hebben zij met oog voor elkaars toekomst samengewerkt aan een vlekkeloze overgang en overname.

Wat een nieuws! Meer weten?

Even Ivo mailen!