vacature.

graphic designer

Louder blijft groeien. Ook nu! Daarom zijn we op zoek naar een Graphic Designer om onze campagnes, (online) events en activaties visueel vorm te geven. Een creatieve vormgever met ruime ervaring in het designen van on- en offline media. Van pitch tot productie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al bijna 25 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Stellantis (o.a. Peugeot, Fiat, Opel, DS & Citroën), Mediq, Ster, GOM, Ford en Havenbedrijf Rotterdam.

Wij zijn op zoek naar een allround multimedia ontwerper, die onze campagnes en producties die visuele kracht mee geeft die ze nodig hebben.


Wat verwachten we van jou?

Werken bij ons betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Als onderdeel van ons team snap je dat ‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet in elkaar. Je bent ervaren, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandig en pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling. Je krijgt energie van het team. En wij van jou.


Minimale vereisten:

  • Afgeronde, relevante HBO opleiding
  • Uitmuntende kennis Adobe CC pakket
  • Minimaal 2 jaar bureau ervaring (in vast dienstverband)
  • Portfolio met bewezen ervaring in multimedia design. Branding & identity. Digital content, Social, web & app
  • Sterke communicatieve vaardigheden (in woord en schrift)
  • Minimaal 36 uur per week beschikbaar (per direct)

De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan uitingen geven jou energie!


Are you the one?

Herken jij jezelf direct in bovenstaande? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu je CV (met foto), portfolio en salariswens naar ivo@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!