stories.

een duidelijk geval van goudkoorts.

Zelf staan we niet graag in het middelpunt van de aandacht. Ons werk versterkt jouw merk en dat doen we het liefst op de achtergrond. Maar het werd weer eens tijd voor een update, want bij Louder lijkt de goudkoorts te zijn uitgebroken. In dit bericht is het dan ook: Goud in drievoud.
Daan Wilken

beste relatie- en community event.

Het was altijd al een project waar we trots op waren, maar dat ook een zeventienkoppige vakjury de Brabant Drive-Thru beoordeelt als meest creatieve eventconcept van de afgelopen twee jaar. Dát maakt het extra bijzonder! Bekijk hier de award-winning case!

De Gouden Giraffe is natuurlijk an sich een prachtige bekroning op een succesvolle samenwerking met VisitBrabant. Maar nog mooier is dat die samenwerking inmiddels alweer een vervolg heeft gekregen. In de campagne ‘Brabant, Dichterbij jou’, lieten we toeristen én touroperators uit België, Nederland én Duitsland kennismaken met de veelzijdigheid van het prachtige Brabant. 

en óók nog de Gouden Loeki… georganiseerd.

Asjemenou, dat was een avond om nooit te vergeten! In het iconische Tropeninstituut in Amsterdam organiseerden we de award-ceremonie van de felstbegeerde publieksprijs voor reclamemakers in Nederland: Ster Gouden Loeki 2022. 

Tijdens een avondvullend programma werd in deze ‘nacht van verleiding’ een ode gebracht aan de reclamebranche en de reclamemakers die het ‘grote verleiden’ tot kunst hebben verheven. Zo zette een spoken word Artist de creatieven in de spotlight en gaf niemand minder dan Diggy Dex een serenade aan de finalisten. Van het concept tot de piekfijne uitwerking van de productie: een écht Louder-project. Klik hier voor een impressie van deze ‘nacht van de verleiding’. 

tot slot, de gouden zet.

Louder heeft er een copy bij! Met Valerie heeft ons creatieve team de versterking op copy & content gevonden die we zochten. In een studio vol kerel staat deze jonge dame haar mannetje en zorgt ze met aanstekelijk enthousiasme voor extra slagkracht in onze campagnes. Shine bright, Valerie!

gefeliciteerd, samenwerken?

graag, mail Ivo even!