in a nutshell.

concept en productie van Ster Gouden Loeki 2022. Asjemenou!

client
Ster Reclame

services
concept, content, eventproductie, branding & design, aankleding

tell me more.
Elk jaar strijden de sterkste merken met de beste reclamemakers om de Ster Gouden Loeki. De awardceremonie van deze felbegeerde publieksprijs brengt de top van de Nederlandse reclamewereld bijeen voor een avond die net zo prikkelend moet zijn als de commercials zelf. Dat vraagt om hoogwaardige (event)productie, rake content en oog voor de kleinste details. En een concept dat alles samenbrengt. Welkom op ‘de Nacht van de Verleiding’.
a bit more context, please.

Van sommige eventproducties kan je nog lang nagenieten. En de uitreiking van de Ster Gouden Loeki 2022 is zo’n productie. Na een maandenlange voorbereiding, waarin de kleinste details in het programma zorgvuldig zijn uitgewerkt, stond er een awardshow die de reputatie van Nederlands bekendste reclameprijs eer aan doet.

Meer zelfs dan dat, was ‘de Nacht van de Verleiding’ een ode aan het vak, waarin de kunst achter het reclamemaken in de spotlights werd gezet. Zo bracht Spoken Word Artist Elten Kiene een ode aan de creatieven achter de topreclames en gaf taalvirtuoos Diggy Dex een serenade aan de finalisten.

Onder bezielende leiding van presentator Splinter Chabot werd een energieke show neergezet met als apotheose de uitreiking van de Ster Gouden Loeki 2022. En ook na de uitreiking werd het feest voortgezet met diverse optredens van topartiesten. Een event waar we met het gehele team met trots op terugblikken. Van concept en design, tot content en eventproductie: een échte Louder-productie.

Ster Gouden Loeki 2022
No items found.
No items found.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Ivo bellen