in a nutshell.

award winning activatie voor internationale reisprofessionals.

client
VisitBrabant

services
concept, event management, branding & design, routeplanning

tell me more.
Om na de lockdowns een nieuwe aanwas toeristen naar Noord-Brabant te trekken was een activatieconcept nodig dat buitenlandse touroperators fan maakt van de provincie en haar unieke aanbod. Zij ervaren de ongeëvenaarde diversiteit en toegankelijkheid in een tailor-made roadtrip langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Stap in voor de ‘Brabant Drive-Thru’.
a bit more context, please.

Dat Brabant de ultieme short stay-bestemming is, wisten wij allang. Maar om ook internationale reisprofessionals hiervan te overtuigen, organiseerden we voor ruim 100 touroperators een driedaagse roadtrip door de provincie. Hierin ervaren zij de veelzijdigheid van het Brabantse aanbod, gastvrijheid, gastronomie en natuur.

In een gestructureerde communicatiecampagne werd met prikkelende boodschappen in diverse uitingen gericht gemikt op reisprofessionals in Duitsland, België en Nederland. Door ook in het voortraject de diversiteit van het aanbod centraal te stellen, werd continu benadrukt dat Brabant ook voor hun doelgroep veel te bieden heeft. En dat kunnen zij in de Brabant Drive-Thru eerst zelf ervaren. Dus of je nou een fietsgekke foodlover of wandelgrage designfreak bent, hier moet je zijn in Brabant.

VisitBrabant - Brabant Drive-Thru campagne en event
No items found.
No items found.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Fiona mailen