what we do.

campaign first, champagne later.

Een merkvoorkeur creëren met een onvergetelijke ervaring. En de doelgroep jouw merk laten beleven, dát is het uitgangspunt van onze campagnes. Met merkactivatie zorgen wij voor waardevolle interactie online, op social media, maar vooral ook live. Seeing is believing.

Om het imago van het merk te verbeteren, is het belangrijk dat de campagne naadloos aansluit op de merkpropositie en de waarden, wensen en verwachtingen van de doelgroep. Dus dat vormt de basis van onze creatieve activatiestrategieën. Als het activatiebudget, het strategisch concept en de boodschap bepaald zijn, storten wij ons op de contentontwikkeling. En komt ons team creatieve specialisten in actie. Met design, copy, film en animatie brengen wij de juiste boodschap op het juiste moment.

Zo bouwen we op naar het moment waarop de interactie met jouw merk, dienst of product écht moet binnenkomen: de live experience. Daar komt alles samen. En onze campagne- en eventmanagers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zoals jouw doelgroep van jou verwacht. Samen maken we van jouw activatiecampagne een onvergetelijke ervaring en creëren we een voorkeur voor jouw merk, product of dienst. Louder is er voor strategie, creatie en productie.

No items found.