in a nutshell.

Betrokken campagne voor alle werknemers

client
Gom

services
internal branding, communicatie, concept, animatie

tell me more.
Als werkgever ondersteunt Gom haar multiculturele personeelsbestand met een veelvoud aan programma’s die hen écht verder helpen. Als werknemer en als persoon. Toch wordt dat niet altijd zo ervaren, waardoor de verbinding met de organisatie achterblijft. Wat resulteert in meer verzuim, hoger verloop en lagere betrokkenheid. Daar brengt deze interne communicatiecampagne verandering in.
a bit more context, please.

Het concept Gom Support Desk biedt de oplossing voor een aantal belangrijke uitdagingen in communicatie met het personeelsbestand. Het begint bij het creëren van één centraal punt waar collega’s eenvoudig de hulp vinden die zij zoeken. Van hulp bij gezondheidsklachten, tot ondersteuning bij geldzorgen en een online fysio.

Vervolgens moet het laaggeletterde en meertalige schoonmaakpersoneel geïnformeerd worden over alle programma’s en ondersteuning die Gom biedt. Dus ontvangen zij maandelijks een animatie die hen in hun eigen taal vertelt wat Gom voor hen betekent en waar ze terecht kunnen met hulpvragen. Door dit in video-vorm in vijf talen aan te bieden worden zij niet afgeschrikt door lappen tekst en voelen ze zich gezien.

Gom biedt uitzonderlijk veel ondersteunende programma’s die op deze manier nóg toegankelijker worden gemaakt voor haar personeel. En door hen in alle communicatie het gevoel te geven dat Gom er is voor hen, wordt de trots en betrokkenheid versterkt. Waardoor het verzuim en verloop worden verlaagd.

Gom supports desk internal branding
Gom Supports Desk visual
No items found.
No items found.

Wow! Louder is er voor Gom!

Laat Daan je er meer over vertellen.