in a nutshell.

een grensoverschrijdende campagne voor Visit Brabant.

client
Visit Brabant

services
concept, campagne, merkactivatie

tell me more.
Als destinatiemarketingorganisatie van de provincie is Visit Brabant verantwoordelijk voor het vinden, bereiken en bewegen van potentiële bezoekers van de provincie. Daarin worden onder andere de belangen van ondernemers, regio’s, steden en partners behartigd. Aan ons de uitdaging om hiervoor een concept te bedenken en campagne uit te werken die hiervoor meerjarig over verschillende kanalen kan worden ingezet.
a bit more context, please.

Het creatieve concept moet toepasbaar zijn op verschillende doelgroepen met een wisselende kennis over de provincie en haaraanbod. De campagne kent dan ook drie hoofdboodschappen die door hetzelfde concept geduid moeten kunnen worden. Namelijk de geografische ligging, het toeristisch aanbod en de unieke beleving van Noord-Brabant.


Dat creatieve haakje vonden we in het concept ‘Brabant. Dichterbij jou’. Waarmee naar diverse doelgroepen in verschillende landen gecommuniceerd wordt vanuit ligging (Brabant ligt dichterbij jou), aanbod (Brabant dichterbij jouw interesses) en emotie (Brabant komt dichterbij je mooiste beleving). Een campagne met herkenbare dynamische identiteit, die zowel in Nederland, maar juist ook in doelmarkten Duitsland en België zeer succesvol is.

Visit Brabant - Dichterbij Jou Campagne
No items found.
No items found.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Daan bellen