in a nutshell.

veelzijdige oplossing met dito identiteit.

client
Me Mobility

services
communicatieconcept, merkidentiteit, pay-off

tell me more.
Me Mobilty brengt een zeer divers aanbod mobiliteitsoplossingen samen in een gebruiksvriendelijke oplossing. Me Mobility kijkt daarmee echt anders naar zakelijke mobiliteit. Want met deze mobiliteitskaart maakt het niet uit of je met de (deel)auto, trein, fiets of scooter naar kantoor komt. Een slimme oplossing die wij een opvallend jasje mochten steken.
a bit more context, please.

Me Mobility kijkt anders naar zakelijke mobiliteit. Niet om de wereld te veranderen, maar omdat de wereld verandert. En ook de manier waarop we ons bewegen verandert mee. Me Mobility snapt wat dit betekent voor organisaties en helpt met slimme oplossingen in mobiliteit, maar ook administratie en declaratie organisaties vooruit.

Dat gegeven vormde ook het inzicht voor de payoff ‘Me. Zet in beweging’ en de frisse dynamische huisstijl die daarbij is ontwikkeld. Hierin komen strakke zakelijke lijnen en toegankelijke ronde vormen samen in een aansprekend logo. Ondersteund door een verdere identiteit die net zo flexibel en dynamisch is als de oplossing van Me Mobility zelf.

branding en positionering Me Mobility
Key visual for the graphic design identity for Me Mobility
No items found.
No items found.

echt nice! vertel mij meer.

Graag, mail Daan even