in a nutshell.

campagne die de elektrische propositie zichtbaar onderscheidt.

client
Peugeot

services
positionering, concept, strategie, animatie, design, social campagne, dealer activatie, showroom aankleding

tell me more.
Dit jaar wilde Peugeot écht verrassen met een disruptieve campagne rondom haar elektrische scala. Een opvallend en ludiek concept moest een diverse doelgroep aanspreken en als thema verschillende dealeractivaties kunnen dragen. Het concept dat we bedachten werd echter veel meer dan dat. Het werd de belofte naar de klant die inmiddels ook wordt gevoerd op radio en televisie: ‘Plug ’n Play’.
a bit more context, please.

Meermaals per jaar organiseert Peugeot de Electric Days, een periode waarop klanten profiteren van extra scherpe prijzen en kortingen op de elektrische modellen. Toch is er behoefte aan een concept dat het dealernetwerk op lokaal niveau de middelen biedt het gehele jaar door actief te communiceren en activeren rondom het geëlektrificeerde scala.

Dit communicatieconcept is gevonden in Plug ’n Play waarin een aantal duidelijke verwijzingen zit naar de stekker (plug) bij elektrisch rijden en daarnaast ook het gebruiksgemak en toegankelijkheid (plug’n play) communiceert. Veel meer dan een claim is het daarmee een belofte naar de klant, wat de drempel naar showroom verder verlaagt.

Met verschillende sub-campagnes en activaties wordt gedurende het jaar onder de Plug ’n Play paraplu op dealerniveau invulling gegeven lokale marketing. Hierin wordt vanuit Peugeot Nederland voorzien in de creative assets om een diverse doelgroep naar de showrooms te bewegen.

Waarbij Louder naast strategie en creatie ook volledig ontzorgt in de productie van alle middelen. Ook vanuit ons echt Plug’n Play dus!

Peugeot Plug 'n Play
Plug 'n Play campaign design for the Peugeot 508
No items found.
Plug 'n Play wall design for a Peugeot dealership
Plug 'n Play window design for a Peugeot dealership
Plug 'n Play social post design for a Peugeot dealership
No items found.