in a nutshell.

videoserie met Arie Boomsma over de nieuwe missie van Jeep.

client
Jeep

services
concept, content, videoproductie

tell me more.
Dit merk wordt vooral geassocieerd met stoere SUV’s en offroad-voertuigen. Maar Jeep is vandaag de dag zoveel meer dan het synoniem voor ruw en krachtig, de modellen zijn verfijnd, comfortabel en bovenal ook geëlektrificeerd. Jeep is een modern merk dat wil bijdragen aan een schonere en betere wereld. Ambassadeur Arie Boomsma gaat in deze serie opzoek naar mensen die – net als Jeep – zich vol op hun missie storten.
a bit more context, please.

Met deze contentserie zet Jeep zichzelf opnieuw op de kaart in Nederland. En dat is nodig, want er zit een gat tussen de merkperceptie en het aanbod, de ambities en identiteit van Jeep. Zonder afscheid te nemen van het avontuurlijke karakter wordt Jeep tegenwoordig vooral getypeerd als comfortabel, innovatief en geraffineerd. En dat vanuit de ambitie om vóór 2025 het volledige wagenpark geëlektrificeerd te hebben. Jeep is op een missie.

Maar anders dan de eigen doelstellingen in deze serie centraal te stellen, biedt Jeep juist het podium aan inspirerende ondernemers die hetzelfde nastreven. Zij delen hun visie en ideeën om een positieve impact te hebben op de wereld. En logischerwijs gebeurt dat vanaf de passagiersstoel van een elektrische Jeep. Er staat een nieuwe generatie pioniers op en die zie je in Jeep Journeys. Mensen met een missie.

Videoproductie over mensen met een missie voor Jeep
No items found.
No items found.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Daan mailen