in a nutshell.

implementatie van rebranding op internationaal niveau.

client
Mediq

services
Internal branding, guidelines, templates,

tell me more.
Mediq biedt mensen medische hulpmiddelen, zorg en ondersteuning. Havas Lemz vatte de nieuwe merkpositionering samen in een visiedocument die wij doorvertaalden naar een schaalbare en toekomstbestendige identiteit. Middels duidelijke brand guidelines en templates kan de nieuwe stijl feilloos gedragen worden door alle internationale vestigingen.
a bit more context, please.

Mediq wilt een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen met een chronische aandoening of ernstige ziekte. Door het leveren van medische hulpmiddelen, zorg en ondersteuning draait heel het bedrijf om de persoonlijke zorg voor mensen. At the heart of healthcare.

In de nieuwe identiteit krijgt de persoonlijke aanpak een prominente plaats door middel van texturen in de lijnen en de introductie van de “embrace”. Deze vermenselijkte versie van het beeldmerk staat naast de patiënt en zorgprofessional.

Wij ontfermden ons over de doorvertaling van een, door Havas Lemz gemaakt, visiedocument naar een werkbare en schaalbare identiteit die geïmplementeerd kon worden door de gehele organisatie. Met een duidelijk merkboek, richtlijnen en diverse templates kan de nieuwe stijl organisatiebreed gedragen worden.

Branding en positionering Mediq
The design of the Mediq Brandbook or Brandguide
Key visual for the new graphic design identity for Mediq
No items found.
The design of the Mediq Brandbook or Brandguide
Printed banner for the new graphic design identity for Mediq
Printed matter for the new graphic design identity for Mediq
No items found.