in a nutshell.

DWNL'23 brengt maatgevende data-professionals naar Den Bosch.

client
Gemeente 's-Hertogenbosch

services
Strategie, concept, productie, design, branding, social campagne, project- en eventmanagement

tell me more.
Gedurende drie dagen lieten beleidsmakers, data-professionals, studenten en zelfs kinderen zich inspireren en informeren over de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie. Naast eventproductie en programmering verzorgden wij ook de volledige communicatie en het registratieproces. 
a bit more context, please.

Dit jaar vond de zesde editie van hét datakennisevent plaats in de JADS in Den Bosch. Tijdens DWNL komen (inter)nationale bedrijven, instellingen, overheid, onderwijs en jonge ondernemers samen om te informeren, inspireren en netwerken.

Om het event naar een nóg hoger plan te tillen ontwikkelden wij een nieuwe opzet met één onderwerp per dag, één vaste programmaflow en één locatie voor het complete event. Hiermee wordt de relevantie van het programma verder vergoot en de netwerkfunctie onder dataprofessionals versterkt.

De nieuwe visuele identiteit van DWNL werd consistent uitgedragen in onder andere social- en out-of-home advertising en campagnes. Met relevante content gericht op de specifieke doelgroepen creëerden wij interesse en aandacht, met resultaat!

Niet alleen hebben wij de productie op ons genomen, maar ook inhoudelijk bijgedragen aan het vormgeven van een inspirerend en drukbezocht event. En daar zijn wij apetrots op.

DWNL 2023 voor Gemeente 's-Hertogenbosch
No items found.
No items found.

vet, vertel me meer.

Dan maar even Daan mailen!