in a nutshell.

propositie en identiteit met impact voor zorg.

client
LifeSky

services
positionering, merkbelofte, rebranding en animatie

tell me more.
Connecting the supply chain in healthcare. Dat vormt de basis voor de innovatieve benadering die LifeSky hanteert op logistiek in de zorg. Door leveranciers en hun producten virtueel te verbinden aan het voorraadbeheer in ziekenhuizen ontstaat een efficiëntieslag die nodig is om capaciteit in de zorg vrij te maken. Een propositie die wij maar wat graag helpen neerzetten.
a bit more context, please.

LifeSky gelooft in meer handen aan het bed. Om die handen vrij te maken ontwikkelen zij een overkoepelend platform dat geavanceerde technologieën bij ziekenhuizen, leveranciers en logistieke partners verbindt om tot efficiënter voorraadbeheer. Door verschillende systemen in het waardesysteem te laten communiceren wordt de belasting op ziekenhuispersoneel verlicht en verspilling verminderd.

Aan ons de eer om dit te vangen in een sterke merkpositionering, huisstijl en claim. Uit een gedegen positioneringstraject kwam de onderscheidende rol van LifeSky als verbindende factor tussen leveranciers en ziekenhuizen prominent naar voren. Dat vormde de basis voor de payoff ‘Connecting Care’. Die verder wordt versterkt met het ontwikkelde logo als letterlijke verbinder, vanuit healthcare (pulserende hartslag) techniek en impact (steen in de vijver).

Branding en positionering Lifesky
design process for the logo for LifeSky
No items found.
No items found.

wow, wat vet. vertel mij meer!

Dat kan, mail Daan even.