in a nutshell.

aansprekende identiteit voor een kleurrijk winkelcentrum.

client
Winkelcentrum Maaspoort

services
dynamic identity, pay-off, positionering, drukwerk, webbanners

tell me more.
In 1993 het mooiste winkelcentrum van Den Bosch, maar nu toe aan vernieuwing. Bij het nieuwe jasje voor het gebouw ontwikkelden wij een passende merkbelofte en visuele identiteit. Eentje die de ondernemers en het winkelende publiek laat zien hoe modern en toekomstbestendig Winkelcentrum Maaspoort nou echt is.
a bit more context, please.

Winkelcentrum Maaspoort werd in 1993 verkozen tot het mooiste winkelcentrum van Den Bosch, maar nu na dertig jaar toch echt toe aan vernieuwing. De renovatie zorgt ervoor dat het winkelcentrum en de ondernemers erin weer met veel ambitie vooruit kunnen kijken en in kunnen zetten op de toekomst. Om deze visie te laten communiceren naar het winkelend publiek ontwikkelden wij de visuele identiteit en de merkbelofte.

Alles voor Iedereen. Met deze merkbelofte spreken wij uit dat Winkelcentrum Maaspoort een breed aanbod heeft voor groot, klein, jong en oud. Iedereen. In de kleurrijke identiteit laten wij echte mensen zien. Plezier, mens en product staan centraal in het beeld. Door de link naar de Maas te houden in de vormtaal maakt Winkelcentrum Maaspoort haar geschiedenis klaar voor de toekomst.

Rebranding Winkelcentrum Maaspoort
Mural design for Winkelcentrum Maaspoort containing the pay-off 'alles voor iedereen'
No items found.
Abri design for mother's day for Winkelcentrum Maaspoort
key visual for the design identity of Winkelcentrum Maaspoort
The design of a giftcard for Winkelcentrum Maaspoort
No items found.

dit wil ik ook. vertel mij meer!

Ok, dan moet je Daan hebben.