in a nutshell.

zintuig prikkelende introductie voor de unieke Opel Mokka.

client
Opel

services
project management, creative concept, visual identity, animatie, 8D-audio track, stage design.

tell me more.
Met de komst van de stijlvolle nieuwe Mokka komt ook de introductie van het nieuwe Opel. Voor de Nederlandse introductie creëerden wij awareness middels een social campagne, verschillende livestream events en een speciale 8D-audiotrack. Met de nadruk op bold & pure. Are you mokka enough?
a bit more context, please.

Met de introductie van de nieuwe Mokka luidt Opel een nieuw tijdperk in waarin het merk zich onderscheidt met gedurfd design en een zelfverzekerd karakter. Dit is dus niet alleen de nieuwe Opel, maar ook hét nieuwe Opel. En dat vraagt om een impactvolle lancering.

De nieuwe Mokka spreekt een doelgroep aan die niet eerder een Opel zou overwegen. Hij is namelijk niet zomaar voor iedereen. Are you Mokka enough?

Gastheer Art Rooijakkers verzorgde unieke launch-shows. Doordeze live uit te zenden ontstond een energie en exclusiviteits gevoel bij de kijker, presentator en crew. Met als klap op de vuurpijl de onthulling met speciaal gecomponeerde 8D-audiotrack. Waarmee de impact op de kijkers thuis optimaal werd benut.

Launch Opel Mokka
Art Rooijakkers presenting the launch for the Opel Mokka
No items found.
Art Rooijakkers presenting the Press launch of the Opel Mokka
A cameraman filming the launch of the new Opel Mokka as part of an Hybrid event
Set design for the new electric Opel Mokka
No items found.

ok, serieus vet. vertel mij meer!

sure, Daan praat je graag bij.