in a nutshell.

sympathieke animatie voor gebruiksvriendelijk klantenportaal.

client
TVM

services
script, character design, animatie

tell me more.
Om ondernemers in de Belgische transportsector meer grip te geven op kosten door schades introduceert TVM een veelzijdig klantenportaal genaamd TVM Drive. Hier vinden klanten slimme tools, adviezen en alle informatie om schades te verminderen en de administratielast te verlagen. En om alle voordelen overzichtelijk uiteen te zetten, maakten wij een verhelderende animatie.
a bit more context, please.

TVM Drive is een portaal waar klanten en verzekeringsmakelaars inzicht, advies en ondersteuning vinden in het verbeteren van hun schadepreventiebeleid. Een superhandige en erg veelzijdige tool, waarvan wij de belangrijkste voordelen in een verwervende animatie mochten verwerken.

Zoals altijd begint dat bij het schrijven van een allesomvattend en krachtig script. Een mooie uitdaging gezien de vele functionaliteiten van het platform en de tweetaligheid in de Belgische markt. Vervolgens ontwikkelden we een animatiestijl met een combinatie van 2D- en 3D-elementen. Waardoor een aansprekende animatie ontstaat die zowel een menselijke uitstraling heeft als een heldere procesmatige toelichting geeft. En daarmee komt het klantgerichte portaal optimaal tot zijn recht.

Animatie voor TVM Drive
No items found.
No items found.