in a nutshell.

meerdaags event voor diverse doelgroepen van Stellantis Nederland.

client
Stellantis

services
Event- en projectmanagement, event identiteit, animatie, copy & scripting

tell me more.
Na een periode die in het teken stond van transitie en verandering, luidt dit event een fase in voor Stellantis . Waarin het met een ijzersterk productoffensief en vernieuwd distributiemodel de markt bestormt. Verspreid over drie dagen werd met diverse doelgroepen in een blackbox-setting gevoelige informatie gedeeld zoals strategische ontwikkelingen, maar ook concept cars en pre-productie modellen.
a bit more context, please.

Dit zijn de projecten waarin wij als team het beste tot ons recht komen: onder tijdsdruk onszelf over verschillende disciplines uitdagen. In ongeveer een maand tijd tuigden we in nauwe samenwerking met Stellantis de volledige productie van deze events op. Dat betekent concept, content, design, animatie & video, techniek, aankleding, catering. Eigenlijk alles dus dat je ziet, hoort, proeft en beleeft.

Daarvoor bouwden we de studio’s van Mayster om tot premium eventlocatie. Hier deelden de merken van Stellantis hun strategische updates en vertrouwelijk productnieuws. Waarbij de ruimte tussen de tribunes als glimmende catwalk voor top secret concept cars en toekomstige modellen fungeerde. Een exclusieve preview waar de gasten graag hun telefoon voor inleverden.

Naast de events voor zakelijke doelgroepen, werd het programma zodanig ingericht dat er dagelijks ook ruimte was om in totaal ca. 500 verkopers te trainen in een op maat gemaakte inspiratiesessie. Hierdoor werden alle beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk benut. En dat is voor ons toch altijd wel de sport.

Stellantis Next is Now dealer event
No items found.
No items found.

Hebben jullie dat allemaal gedaan? Wat vet!

Dit kunnen wij ook voor jou. Mail Daan maar even.