in a nutshell.

spraakmakende talkshow voor een mondiaal publiek.

client
Port of Rotterdam

services
content, event productie, design campagnestijl

tell me more.
Havenbedrijf Rotterdam geldt als grootste haven van Europa en een van de meest vooruitstrevenden in de wereld. Er wordt continu gezocht naar manieren om handelsstromen efficiënter en duurzamer te verwerken en daarin gaat het Havenbedrijf niet voorbij aan haar rol in de mondiale toeleveringsketen. In tegendeel, met een serie dynamische talkshows wordt een wereldwijd publiek geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen: Supply Chain Talks.
a bit more context, please.

De reisbeperkingen die resulteerden uit wereldwijde coronamaatregelen, zorgden ervoor dat vertegenwoordigers van Havenbedrijf Rotterdam niet in de gelegenheid waren hun klanten te bezoeken of informeren over de ontwikkelingen in de haven. Dus is gezocht naar een format waarmee op inhoud het contact gelegd kan worden met partners, klanten en relaties over de hele wereld.

In het talkshow-format gaat een host in gesprek met experts, externen en vertegenwoordigers van het havenbedrijf over actuele onderwerpen. Door met elkaar in discussie te gaan over relevante ontwikkelingen worden thema’s vanuit verschillende perspectieven belicht. En krijgen kijkers naast updates over de haven zelf, ook waardevolle inzichten in de uitdagingen en ambities van partijen binnen de keten.

Dynamische talkshows voor Havenbedrijf Rotterdam
Podcast and livestream event called Supply Chain Talks for Port of Rotterdam
interviews and a livestream event called Supply Chain Talks for Port of Rotterdam
No items found.
No items found.