in a nutshell.

creatief concept en productie van de Ster Gouden Loeki 2023.

client
Ster Reclame

services
concept, design, show-productie

tell me more.
Dé jaarlijkse publieksprijs voor de beste tv-commercial van Nederland: De Ster Gouden Loeki. Dit jaar in grandeur versterkt door de locatie, want in het monumentale Tuschinski Theater kwam het concept ‘De Nacht van de Verleiding’ écht tot leven. Waarbij de verschillende verleidingsvormen ‘door de tijd heen’ de revue passeerden en de grootste verleiders van nú (lees: reclamemakers) werden bekroond.
a bit more context, please.

Voor de tweede maal op rij verzorgden wij het concept, productie en organisatie van de Ster Gouden Loeki. Ons concept ‘De Nacht van de Verleiding’ kreeg extra lading in het decor van het iconische Tuschinski in een vorm en stijl die past bij de tijd van toen. Zo kwamen vorm en functie naadloos samen voor een onvergetelijke ervaring.

In een wervelende theatershow vol verrassingen en contrasten nam spreekstalmeester Diederik Ebbinge de gasten mee op reis langs advertising, radio, tv; oftewel: de grootste verleidingsvormen. Het concept werd vervolgens doorgevoerd tot in de kleinste details en de grandeur van Pathé Tuschinski Amsterdam bracht je terug naar de jaren '20; waar Gatsby slechts 'Great' was en Loeki fantastisch! De beste verleiders van nú werden in de spotlights gezet en beloond met de felbegeerde Loeki.

Ster Gouden Loeki 2023
No items found.
No items found.

wow, dit wil ik ook.

ok, mail Daan even