in a nutshell.

place-branding in het hart van de stad.

client
Gemeente ‘s-Hertogenbosch

services
place branding, communicatieconcept, design, animatie

tell me more.
Een voormalig industrieel gebied in de Bossche Spoorzone wordt de komende jaren omgebouwd tot levendig multifunctioneel gebied. In samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn wij een gedegen traject gestart waarbij in strategische sessies met diverse stakeholders de input is opgehaald om tot de naam en branding van het gebied te komen.
a bit more context, please.

De gemeente ’s-Hertogenbosch wil als toonaangevende datastad van Nederland te boek staan en heeft daarbij de herontwikkeling van een voormalig industrieel gebied als speerpunt benoemd. Hier vinden innovatieve startups, scale-ups en toonaangevende bedrijven de hoogwaardige voorzieningen die hun ambities voeden. Dat vormt de basis voor de naam die in lijn ligt met andere prominente gebieden in de stad: Innovatie Kwartier Den Bosch.

Naast de naamgeving hebben we ook de herkenbare identiteit ontwikkeld en zijn we als communicatiepartner nauw betrokken in de berichtgeving rondom en de activatie van het gebied. Wat geleidelijk uitgroeit tot levendig multifunctioneel gebied waar ambitieuze mensen samen werken, samen wonen, samen leren en samen leven. Vandaar ook de pay-off: Hier komt ’t samen.

place branding voor het innovatiekwartier in Den Bosch
No items found.
No items found.

Wow, wat vet! vertel mij meer?

Okay, maar dan moet je wel Daan bellen