in a nutshell.

een stralende merkpositionering.

client
Dental Clinics

services
merkpositionering, visuele identiteit, tone of voice, content en copy.

tell me more.
Dental Clinics vroeg ons te helpen bij het krachtig en consistent neerzetten van het merkverhaal naar haar 2750 medewerkers en 140 tandartspraktijken door heel Nederland. Er volgde een aangescherpte merkpositionering die duidelijke handvatten biedt voor communicatie naar diverse doelgroepen, zowel in tekst als in beeld. De oplossing vonden wij in een communicatie concept, die het merkverhaal versterkt en als vehikel allerlei campagnes kan dragen: ‘zorg voor je lach’.
a bit more context, please.

Om een eenduidig merkverhaal te vertellen of sterk werkgeversmerk neer te zetten, moet de basis op orde zijn. Dus daar startten we ook dit traject mee. Door alle onderdelen, boodschappen en doelgroepen in kaart te brengen, werd duidelijk waar de behoefte echt lag. Namelijk in een communicatie concept die hun unieke karakter vangt en sturing geeft aan het merkverhaal. Dat lukte met de claim ‘zorg voor je lach’. Een belofte die de basis vormt voor de verdere aanscherping van het merk en haar positionering. Waardoor alle collega’s en klanten nu precies weten waar Dental Clinics voor staat.

Dental Clinics staat voor een algehele gezondheid van haar patiënten én haar mensen. Een goede mondzorg en gezond gebit zijn dan ook cruciaal. Ze dragen bij aan je algehele gezondheid zodat je je goed voelt en vrijuit kunt lachen. En wat is er nu mooier dan lachend door het leven gaan. Met ‘zorg voor je lach’ communiceren we niet alleen een belofte maar ook een oproep. Zo zorgen we dat niet alleen de patiënten, maar we ook de collega’s, met een goed gevoel naar huis gaan.

Dental Clinic Merkpositionering Zorg voor je lach
No items found.
No items found.

Vet! Ik wil ook zoiets!

Snel Daan mailen ;).