in a nutshell.

acht events in vijf dagen tijdens het eerste multibrand-event van Stellantis in Europa.

client
Stellantis

services
Branding, design, animatie, content, productie

tell me more.
Stellantis Nederland gaat over op een multibrand-agentuurmodel. Een ingrijpende verandering die grote gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Om hen te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen organiseerden we per doelgroep een strategisch event waarin businessmodel, nieuwe introducties en de merken centraal staan.
a bit more context, please.

Als eerste land in Europa organiseert Stellantis Nederland multibrand-events voor haar netwerkdirecties, collega’s en B2B-relaties. Daarnaast wordt gedurende de week ook het gehele verkoopnetwerk getraind op de nieuwe processen systemen binnen het vernieuwde distributiemodel.

Daarmee wordt in slechts één week de gehele organisatie klaargestoomd voor de ingrijpende transitie die het agentuurmodel met zich meebrengt. Om deze diverse events en trainingen zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren is gekozen voor één centrale locatie en één overkoepelende thematiek: Stellanis, Fully Charged.

Vanuit dit concept verzorgden wij eventmanagement en -productie voor de diverse events. Waarin we ook animaties, branding en content voor onze rekening namen. Dat maakt dit een typische, allround Louder-productie. En daar krijgen wij energie van!

Fully Charged evenement voor Stellantis
No items found.
No items found.

Wow, hier krijg ik energie van!

Snel Daan mailen!