in a nutshell.

introductie van de Fiat 600 in onvervalste Dolce Vita-sferen.

client
Fiat

services
event management, branding, aankleding, presentatie begeleiding, openingsvideo

tell me more.
Fiat is het merk van kleur, optimisme en het Italiaanse goede leven. En de fonkelnieuwe Fiat 600 is daarvan de ultieme belichaming. De introductie van de veelbelovende seicento stond dan ook volledig in het thema van ‘Unlimited Dolce Vita’. Een thema dat we vervolgens doorvoerden in de branding, aankleding en invulling van het programma.
a bit more context, please.

Verspreid over twee dagen ontvingen we namens Fiat Nederland verschillende doelgroepen voor specifiek toegespitste programma’s rondom de introductie van de nieuwe 600.

Retailer-directies en zakelijke relaties kwamen voor een strategische updates, accountmanagers voor een leidinggevendensessie en het verkopersnetwerk werd getraind op product- en technische kennis. En dat alles vanuit één locatie met één overkoepelende thematiek: ‘Unlimited Dolce Vita’.

Terwijl buiten het gure herfstweer Nederland grauw maakte, werden de gasten binnen ondergedompeld in een warme en kleurrijke ambiance met authentiek Italiaanse sferen. En dat kwam optimaal tot uiting in de lange tafels waaraan de gasten genoten van een traditioneel Italiaans familiediner: ‘Benvenuto alla famiglia di Fiat.’

Fiat 600 product launch
No items found.
No items found.

colour me intrigued!

Hey Daan, ik wil ook zo iets!