in a nutshell.

iedereen op het puntje van zijn stoel voor de energietransitie bij Ford.

client
Ford

services
concept, eventmanagement, eventproductie, content podiumprogramma, visuele identiteit, film, animaties

tell me more.
Met de introductie van de nieuwe Kuga en Puma zet Ford een grote stap in de transitie naar een volledig geëlektrificeerd gamma. Deze overgang heeft grote impact op de producten, de showrooms en de werkplaatsen. Dus moet letterlijk iedereen klaargestoomd worden voor de komst van Elektrische Voertuigen. E.V.eryone Ready dus.
a bit more context, please.

In theater Spant werden dealerdirectie, aftersales manager, verkopers en showroom medewerkers uitgenodigd voor een strategisch merkevent waarbij de energietransitie bij Ford centraal staat.

In een dynamisch programma ontving host Sophie van Hoytema de directie van Ford Nederland om de veranderingen door en kansen die elektrificatie biedt per discipline te bespreken. Maar naast informatief geldt het programma vooral ook als inspirerend en motiverend. En diende het daarnaast als waardevol contactmoment voor het gehele dealernetwerk.

Een productie waarin nagenoeg ons voltallige multidisciplinaire team haar bijdrage leverde. Van concept, tot design en animatie en van regie tot event productie.

Launch Ford Puma en Kuga
event design and production for Ford EVeryone ready
The launch for Ford Puma and Ford Kuga on the event for EVeryone ready
No items found.
Graphic design identity and event production for Ford EVeryone ready
No items found.