in a nutshell.

Scania Super roadshow met 12 stops in de Benelux.

client
Scania

services
projectmanagement, eventmanagement

tell me more.
Ter introductie van Scania’s duurzame topmodel Super bedachten én produceerden we een roadshow door Nederland, België en Luxemburg. Verspreid over twaalf weekenden ontvingen we circa 4.500 geïnteresseerden voor een uitgebreide kennismaking, waarbij naast het product zelf ook de relatie tussen Scania en haar klanten centraal stond.
a bit more context, please.

Met de introductie van de nieuwe Super zet Scania de nieuwe standaard voor duurzaamheid in de transportsector. Onder de internationale communicatieparaplu ‘the future is Super’ wordt dit toonaangevende model ook in de Benelux geïntroduceerd, maar hiervoor is wel een activerend concept nodig richting klanten en relaties.

Dat vonden wij in de Super roadshow, waarbij we in twaalf weekenden de klanten opzochten voor een pop-up festival waarop de Scania Super de ster van de show is. Op elke locatie werden gedurende driedagen informatiesessies en test drives georganiseerd. Een concept dat in uitstraling en ambiance naadloos aansluit op de robuuste, maar duurzame Scania Super. Het werd dan ook echt een Super-feest.

Event roadshow voor Scania
Event production for the Scania Super Roadshow
Peuple enjoying themselves at the Scania Super Roadshow
festival production for the Scania Super Roadshow
Roasted chicken at the Scania Super Roadshow
No items found.
No items found.