in a nutshell.

strategische bijeenkomst als een dynamische online-uitzending.

client
Opel

services
strategie, concept, inhoud, visuele identiteit, animatie en edits, eventmanagement, hybride event

tell me more.
Toen de vijfde editie van deze strategische update door coronabeperkingen online plaats moest vinden, is gezocht naar een format waarin de dynamische en interactieve elementen uit het oorspronkelijke programma overeind blijven. En met succes, want naast informeren en inspireren stonden ook ontmoeten en onderlinge interactie centraal. En dat zelfs op veilige afstand.
a bit more context, please.

Jaarlijks informeert Opel Nederland haar dealerdirecties over resultaten, plannen en ontwikkelingen in een exclusieve strategische bijeenkomst. Toen door coronamaatregelen een fysieke meeting niet mogelijk was, is het concept omgebouwd tot een online programma waarin ook de naast informatieoverdracht, juist ook inspiratie en verbinding tot de focuspunten behoorde. Deze herdefiniëring van het programma werd dan ook gevangen in de titel: MHOO Redefine.

Een titel die als een rode draad door het programma liep, waarin de veranderkracht van de organisatie over alle strategische pijlers benadrukt werd. Een dynamisch programma waarin gastheer Art Rooijakkers ook de verbinding en interactie met de kijkers thuis continu waarborgde. Een welkome afwisseling tussen alle statische webinars in die periode.

Online strategie meeting voor Opel Nederland
Event design and production for Opel Nederland
Hybrid event design and production for Opel Nederland
Event design and production for Opel Nederland hosted by Art Rooijakkers
Art Rooijakker hosting the MHOO event for Opel Nederland
Filming the livestream for the MHOO event for Opel Nederland
Event design, content and production for the event MHOO for Opel Nederland
No items found.
No items found.

dit wil ik ook. vertel mij meer!

Ok, Ivo vertelt je graag meer