in a nutshell.

grand opening van Nederlandse dealerships voor VinFast.

client
Vinfast

services
project management, event management, branding,

tell me more.
Dit piepjonge, maar mateloos ambitieuze merk heeft zich ten doel gesteld de elektrische autorevolutie te leiden. Er is dan ook reikhalzend uitgekeken naar de komst van de geavanceerde en ultramoderne modellen uit Vietnam. En toen het eindelijk zover was, mochten wij de eerste flagship store op passende wijze openen.
a bit more context, please.

Met de grand opening van de flagshipstore in Rotterdam viert VinFast de opening van haar showrooms in Nederland. Onder leiding van presentator en autojournalist Werner Budding wordt een select gezelschap meegenomen in de strategische visie achter het merk en krijgt zij als eerste in Nederland de kans uitgebreid kennis te maken met de topmoddellen VF8 en VF9.

Als nieuwe speler in de Nederlandse markt wil VinFast met deze opening een onuitwisbare indruk achterlaten op automotive-professionals in Nederland. Dus is er naast een spectaculaire introductie voor geïnteresseerde consumenten ook een zakelijke sessie waarin het competitieve lease-aanbod centraal staat. En ook dat gebeurt met het nodige Vietnamese spektakel.

Grand opening Nederlands dealership Vinfast
No items found.
Vinfast opening Flagship store
The VF 8 at the Vinfast opening Flagship store
Werner Budding at the Vinfast opening Flagship store
Vinfast opening Flagship store
Vinfast opening Flagship store
Vinfast opening Flagship store
The VF9 at the Vinfast opening Flagship store
No items found.

Dit wil ik ook voor mijn merk!

Dan kan je het beste Fiona mailen.